• Модерен интериор на баня
  • Зелена баня
  • Баня в червено и бяло

02/ 421 97 84

Качествено и бързо, на разумна цена!

За Baniata.bg™

Baniata.bg™ е проект на "БОРЕС" ЕООД, ориентиран към комплексно изграждане на тази част от жилището, която търпи обикновено най-тежкия и труден ремонт, и обновяване – банята. Трудността идва от ограниченото пространство, съобразяването с много дадености, които не винаги могат да бъдат променени и се налагат разумни компромиси – например: вертикалните преминавания на водата и канала следват всеки етаж и не могат да се местят. Друга трудност е, че се решава например да се монтира душкабина с хидромасаж или да се вгради тоалетното казанче, което води автоматично до промяна на целия водопровод и канал и изграждане на допълнителна електро инсталация и вентилация. Всичко това не може да се направи от отделен специалист колко и да е добър той в своята област. Ако всичко това не се изгражда комплексно, а се прави на парче, всяка грешка допусната на междинен етап, води до нови грешки и компромиси на всеки следващ етап от ремонта, което в крайна сметка компрометира първоначалната идея.

Нашият подход е следния:

  • Заснемаме съществуващото положение на банята с всичките му особености, разглеждаме идеите на клиента (или дизайнера) и ги съпоставяме. След това нашите инженери анализират всичко това и дават препоръки за най-рационално изпълнение. Следва описание до най-малки подробности на обемите и дейностите, които ще се извършват, както и точния модел, цвят, марка на аксесоарите и облицовъчните материали на банята.
  • Описът се оформя в работна технологична карта на фирмата, приета и подписана от клиента. Тогава се приема и началото на изпълнение на работата, т.е. от тогава започва да тече срокът за изпълнение.
  • Техническият ръководител поставя задачите обвързани с точен график на всеки от работниците по отделните специалности. Този график се дава на клиента за съдействие по достъпа и за своевременна доставка на нещата, които евентуално той ще избира и купува.

Целта ни е да улесним максимално нашия клиент, като го освободим от всяка неприсъща дейност – неговото участие да се сведе единствено до избор на дизайн, цветове, материали и финансиране срещу което той ще получи качествен завършен продукт, за което получава писмена гаранция от фирмата.

Ръководният ни екип се състои от строителни инженери, ВиК инженери и архитект.

Всеки от нас има зад гърба си достатъчно жилищни и обществени сгради, от които сме почерпили опита си и сме мотивирани в посочения сегмент на строителството да дадем най-доброто на което сме способни. Никой от нас не живее със самомнението, че е последна инстанция в строителството. Готови сме да обсъдим, да приемем и да изпълним всяка разумна идея.

 
© 2010-2024 Baniata.bg. Всички права запазени.
Създадено от eFirma.bg